Datum: 08/02/2014 20:45
Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Stadio San Paolo
Mertens neemt het vanavond op tegen Balotelli
Nicola Cantoro
| 0 reacties
Mertens neemt het vanavond op tegen Balotelli
Foto: © SC

Naast de topper Liverpool-Arsenal staat er vandaag ook in Italië een topper op het programma. Het Napoli van Dries Mertens neemt het op tegen het AC Milan van Balotelli en co.

Een echte grootse topper is de wedstrijd niet meteen door de recente vorm van beide ploegen. Al maakt een clash tussen de twee grootmachten altijd wel iets los in Italië en ver daarbuiten. AC Milan versterkte zich deze winter fors met Essien,Taarabt en Honda. Die laatste zal er vanavond wel niet bij zijn wegens buikgriep. De Rossoneri lieten hun oog ook al vallen op Vidic en Alex.

Mertens blijft goed op dreef en scoorde nog in de bekermatch tegen AS Roma. Al verloor Napoli die wedstrijd nog in het slot. Ook tegen middenmotor Atalanta ging de ex-club van Maradonna vorige week de boot in. Ideaal moment nu voor Mertens om zich te herpakken tegen de troepen van Seedorf.

Napoli staat derde en haalde slechts 2 op 9 uit de laatste drie matchen. AC Milan staat tiende en is aan een kleine opmars bezig. Het haalde een 7 op 9 uit de laatste drie matchen.

Meer nieuws