spaSparta Rotterdam
utrUtrecht
Datum: 22/02/2008 20:30
Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Het Kasteel
Hans Somers mist duel tegen Sparta
Tim Buedts
| 0 reacties
Hans Somers mist duel tegen Sparta
Foto: © SC

Vanavond gaat speeldag 26 van start in de Nederlandse Eredivisie. Utrecht gaat op bezoek bij Sparta Rotterdam. Bij de laatste ontmoeting op 13 april 2007 kwamen beide ploegen niet verder dan een gelijkspel.

Slecht nieuws voor Utrecht want Hans Somers zal het duel tegen Sparta moeten missen wegens een diepe wonde in het bovenbeen. Somers is niet de enige speler die trainer Willem van Hanegem vanavond zal moeten missen. Zo ontbreken Sander Keller, Cedric van der gun, Peter Kopteff, Lucian Sanmartean en Loïc Loval. Over de laatste bestaat echter nog wat onzekerheid of hij al dan niet op de bank. Het herstel van Loval na het breken van zijn jukbeen verloopt voorspoediger dan verwacht. Eerst werd gevreesd dat de Franse spits nog minstens vier weken out zou zijn maar dankzij een gezichtsmasker zal de hij toch kunnen meedoen.

Het is echter niet alleen kommer en kwel bij Utrecht, de club kan weer beschikken over Pieters en aanvoerder Van Dijk die terug zijn vanuit schorsing. Alje Schut is ook terug beschikbaar, hij is terug speel klaar.

Sparta kampt met een aantal problemen de laatste tijd. Zo heeft de ploeg uit Rotterdam de laatste drie wedstrijden verloren. Sparta heeft dringend punten nodig want ze staan maar één punt voor op hekkensluiter Willem II.

De wedstrijd start vanavond om 20:30 in het Sparta-Stadion te Rotterdam. Scheidsrechter Braamhaar zal de partij fluiten.

Meer nieuws