Erwin Koeman niet naar Heerenveen

Erwin Koeman niet naar Heerenveen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Erwin Koeman heeft laten weten geen interesse te hebben om Foppe De Haan op te volgen als trainer van SC Heerenveen. De Haan wil volgend seizoen geen trainer meer zijn van de Friese club, hij zal wel nog betrokken blijven bij de club. Het contract van de hulptrainer van PSV loopt af aan het eind van dit seizoen, maar hij zou in januari gaan praten met het clubbestuur van de Eindhovense club.

Het is geen geheim meer dat Erwin Koeman de beste kans maakt om in de toekomst hooftrainer te worden bij PSV. Naar verluidt zou Guus Hiddink dan directeur worden bij de Eindhovense topclub. Koeman gaat dus in januari samen met het clubbestuur rond tafel gaan zitten, om te kijken wat zijn rol binnen de club zou kunnen zijn.

Erwin Koeman was als speler actief bij FC Groningen, PSV en KV Mechelen. Sinds 2000 is hij hulptrainer van PSV. Hij kon enige tijd geleden ook naar FC Groningen om daar hooftrainer te worden, maar dit aanbod legde hij naast zich neer. In 2002 wou KV Mechelen Koeman binnenhalen als nieuwe trainer maar dit ging echter niet door.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties