Rode Duivels winnen oefeninterland

De Mini Rode Duivels hebben de eerste van twee oefeninterlands tegen Hongarije met een overwinning afgesloten. Onze landgenoten wonnen met 3-4.

De start van onze landgenoten was zeer slecht. Ze kwamen al vrij vlug 2-0 achter maar wisten deze achterstand om te buigen tot een gelijkspel aan de rust. Doelpunten van Vergauwen en Sababti zorgden voor de 2-2 ruststand. Na de rust diepten de Duivels hun voorsprong tot 2-4 uit via Toukouki en een elfmeter van Bachar. De Hongaren konden dankzij een elfmeter de 3-4 aansluitingstreffer scoren maar verder dan dat kwam het niet meer.

Vanavond wordt de tweede wedstrijd van deze dubbele oefeninterland afgewerkt. De Mini Rode Duivels bereiden zich in Hongarije voor op het EK kwalificatietoernooi in Hasselt (op 27,28 en 29 januari in sporthal ''de Alverberg''). Daarin zal het de maat van Israël, Frankrijk en Nederland moeten nemen om door te stoten naar de eindronde van het EK'04 in Tsjechië.