Premiership: Voorbeschouwing Speeldag 22

Premiership: Voorbeschouwing Speeldag 22
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De leider van de competitie mag zaterdag naar de rode lantaarn. Deze match is mischien de laatste match van Ferguson Babe Butt. Iedereen verwacht een overwinning voor de leider, Wolverhampton zal moeten spelen als wolven om een waterkansje te hebben.

Arsenal gaat zondag naar Aston Villa. Villa is de laatste tijd terug aan de betere hand, ook al verloren ze vorige week nipt tegen Liverpool. Bij verlies van The gunners kan Chelsea op 1 puntje komen te staan.

De andere ploeg uit Birmingham gaat bij een topper op bezoek .Chelsea speelt zondag op Stamford Bridge tegen Birmingham. Hasseilbank verkeert in een bloedvorm. Chelsea kan best winnen om in het spoor te blijven van Manchester United en Arsenal.

Nummer vier in de stand, Charlton speelt tegen Everton. De vierde plaats is in England ook een plaats voor de voorronde van de Champions league. Dus een echte strijdplaats. Charlton hoopt dus ook punten mee te nemen van Everton deze zaterdag.

Liverpool, ook een kandidaat voor plaats vier, trekt naar Tottenham zaterdag. Dit is een wedstrijd met veel geschiedenis. Liverpool is op papier de sterkere.

Er is ook nog een onderling duel tussen de ploegen die kans maken op plaats vier. Newcastle speelt tegen Fulham thuis. Newcastle heeft vertrouwen geput uit het gelijkspel van afgelopen week tegen Manchester United. Fulham heeft met Saha dan weer een spits, waar elke ploeg van droomt. Als hij maandag nog wel altijd bij Fulham speelt ?

Zaterdag zijn er ook nog Middlesbrough tegen Leicester en Southampton tegen Leeds.

Manchester City speelt thuis tegen Blackburn. Seaman heeft afscheid genomen onder de lat, mischien speelt aankoop James zijn eerste partij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties