Bordeaux-supporters over Club Brugge

Bordeaux-supporters over Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds de loting hebben al heel wat trainers, spelers en bestuursleden hun mening gegeven over de wedstrijd Bordeaux - Club Brugge. Maar hoe denken de Franse supporters van Girondins de Bordeaux nu over de wedstrijd? We gingen even een kijkje nemen op het forum van de club:

“Club Brugge is een goede loting. We hadden net zo goed een Spaanse of Italiaanse ploeg kunnen loten. Het zal niet makkelijk worden, maar niet zo moeilijk als verwacht. Alleen jammer dat de terugwedstrijd buitenshuis is.”

“De opdracht is simpel: na Anderlecht een tweede Belgenmop vermijden.”

“Helemaal geen goede loting, ook omdat we eerst thuis moeten. Bovendien moeten we daarna nog eens tegen Valencia, ook niet makkelijk.”

“Bordeaux heeft zeker een kans, maar we mogen niet vergeten dat Club Brugge sinds twee maanden enkel wint en beter en beter begint te spelen. Bordeaux is geen Ajax of AC Milan, dus schat ik de kansen 60/40 in in het voordeel van Brugge.”

“Bordeaux heeft zeker kansen, maar is geen favoriet. Club Brugge won dit seizoen met 0-1 op San Siro, iets wat dit Bordeaux nooit zou kunnen. Ze hadden slechts 1 puntje extra nodig om in de 2e ronde van de Champions League te geraken, een toernooi dat Bordeaux in geen 5 jaar meer heeft bereikt.”

“We mogen geen belang hechten aan die vriendschappelijke wedstrijd in juli. Zo’n soort wedstrijden tellen niet mee. Bordeaux is gewoon de betere ploeg en zal zich kwalificeren voor de kwartfinale.”

“Bordeaux is duidelijk beter, ze gaan zich normaal gezien kwalificeren. Al denk ik wel dat het twee mooie matchen worden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties