Inter aast op Kompany

Inter aast op Kompany
Foto: © SC

Vincent Kompany is fel begeerd in het Europese voetbal. Na Chelsea, Manchester United en AC Milan heeft nu ook Inter Milaan interesse in de verdediger van Anderlecht. Volgens Anderlecht-manager Van Holsbeeck zullen de Italianen een bod uitbrengen op de Congolese Belg. Jacques Liechtenstein, de zaakwaarnemer van Kompany voegt er wel aan toe dat de interesse van Inter niet verder gaat dan bij de andere clubs. Voorlopig blijft het dus louter informatief.

Anderlecht en Inter bereikten onlangs een samenwerkingsakkoord waardoor spelers zouden kunnen uitgeleend worden. Een eventuele transfer van Kompanyu naar San Siro valt evenwel niet binnen dit kader. De jonge verdediger zou trouwens volgende week zijn contract verlengen tot 2008. In het Van den Stock-stadion hadden ze een oogje laten vallen op Internazionale-spelers Brechet en Eliaku.

Voorlopig lijkt het hoge transferbedrag van 20 miljoen euro te hoog gegrepen voor vele clubs, zo ook voor Inter Milaan. De Milanezen onderzoeken ook de pistes van Lucio, die weg wil uit Leverkusen, Vidic (Rode Ster Belgrado) en Pablo (Sevilla).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties