Keane evenaart Iers record

Ierland-Cyprus 3-0

Cyprus vormde nooit een bedreiging voor Ierland. De eerste helft was het alsof er maar één ploeg op het veld stond. Via Clinton Morrison kwamen de Ieren na 33 minuten op voorsprong. Op aangeven van Damien Duff wist hij eindelijk te scoren na vier gemiste kansen. Vier minuten later maakte uitblinker Andy Reid er 2-0 van. Elf minuten na de pauze mocht ook Robbie Keane zijn goaltje meepikken. Vanop de stip scoorde hij zijn 21ste voor de Ierse Republiek. Een evenaring van het record van Niall Quinn. In de 63ste minuut konden de Cyprioten dan toch eens tegen prikken, maar Michael Konstantinou vond een uitstekende Shay Given op zijn weg. In de slotfase kreeg de thuisploeg nog enkele mogelijkheden om de voorsprong verder op te drijven, maar het bleef bij een oververdiende 3-0.

Republic of Ireland: Given, Carr, O'Brien, Cunningham, O'Shea, Kilbane, Kavanagh, Andy Reid, Keane, Morrison, Duff.