Feyenoord gaat thuis zwaar onderuit

Dieter Arens

Feyenoord heeft het thuis zwaar te verduren gekregen. Utrecht hakte de Rotterdammers in de pan met klinkende 0-3 cijfers. Feyenoord doet door dit verlies een slechte zaak in het klassement.

Feyenoord was nochtans het best aan de partij begonnen met kansen voor Saidi en Goor, maar na 30 minuten spelen kwam Utrecht onverwacht op voorsprong. Schut kopte een hoekschop tegen de netten, 0-1. Dat was tevens ook de ruststand.

Feyenoord wisselde tijdens de rust Ono voor Gyan. Ono was namelijk geblesseerd en kon niet meer voortspelen. De Rotterdammers bleven zoeken naar de gelijkmaker, maar ze konden geen goede doelkansen afdwingen.
Het was Utrecht die in de slotminuten van de partij hen de doodsteek gaf. Eerst maakte Somers er met een staalhard schot 0-2 van en even later zette Broerse met het hoofd de 0-3 eindcijfers op het bord.

Het was nog meer de derde keer in de geschiedenis dat Utrecht nog eens kon winnen tegen Feyenoord.