Analyse Monaco verslaat PSG in Parc des Princes

Monaco verslaat PSG in Parc des Princes

Monaco heeft met 0-1 van PSG gewonnen in de laatste wedstrijd van de zesde speeldag in de Franse Ligue 1.

Beide teams probeerden te voetballen in de eerste helft en er waren enkele mooie acties, maar tot doelgerichte acties kwam het niet. Net voor rust had Saviola moeten scoren, maar hij kreeg de bal niet in het doel en zo gingen de teams de rust in met een 0-0 stand.

Na de rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Beide teams probeerden een opening te vinden, maar vonden die niet. tot zeven minuten voor tijd. Emmanuel Adebeyor, die al meerdere keren een mooie actie aan de voet had, kon een vlijmscherpe counter van Monaco afwerken. Het Parijse publiek reageerde furieus op het doelpunt en schreeuwde om het ontslag van trainer Vahid Halilhodzic.

Monaco neemt de leidersplaats in het klassement, PSG wordt zeventiende. De tijd dringt voor de club uit de Franse hoofdstad.