Blessure Forssell erger dan verwacht

Truyens Himke
| 0 reacties
Blessure Forssell erger dan verwacht
Foto: © SC

Mikaël Forssell zes maanden uit
 
De blessure van Mikael Forssell is veel ernstiger dan verwacht. De Finse coach Antti Muurinen is erg aangedaan door het voorval, dat de 31-voudig international maar liefst zes maanden aan de kant moet blijven.
 
De Finse voetbal ster onderging woensdag een kijkoperatie. “Het lijkt alsof ze iets hebben gevonden in zijn knieschijf', zei Timo Walden, woordvoerder van de Finse bond.
Birmingham, de club waar Forssell speelt op huurbasis, was niet beschikbaar voor commentaar over de speler die vorig seizoen nog 19 maal scoorde.
 
Zeker was al dat Forssell de WK voorrondes tegen Armenië en Nederland moest missen, maar nu komt ook de rest van het seizoen in gevaar.
“Tot op woensdag hadden we gehoopt op Forssell voor onze twee matchen in de maand oktober, nu hopen we dat hij fit zal zijn voor het duel tegen de Tsjechië in maart,” voegde Walden er nog aan toe.
 
Birmingham manager Bruce had gehoopt dat de spits terug zou zijn na zes weken. Maar er zit veel kans in dat hij de rest van het seizoen zal moeten plannen zonder de Fin.

Het nieuws zal hard aankomen voor de 23 jarige Forssell. Hij moest eerder al eens tien maanden aan de kant blijven wegens een ernstig knie probleem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties