"Voor goed voetbal moet je niet in België zijn"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Voor goed voetbal moet je niet in België zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren staat zevende, maar dat is niet genoeg voor voorzitter Roger Lambrecht. De sterke man van Lokeren wil meer spektakel zien. Moet coach Franky Van der Elst voor zijn job vrezen? Het Laatste Nieuws bracht een bezoekje aan de ex-international.

"We zijn zeven matchen ver en staan zevende. Dat is een veilige plaats voor een trainer. Of moet ik nu bang zijn? Dan moet de helft van de trainers in België vrezen voor zijn job. De voorzitter staat hier elke match, maar tegen mij zegt hij alleen dat we twee punten meer moesten hebben. Op Cercle en Genk verdienden we beter."

"Iedereen wil goed voetbal, maar daarvoor moet je niet in België zijn. Op zeven van de negen velden is het tegenwoordig niet de moeite. Wij doen ons best. Lokeren heeft een behoorlijke ploeg en voetbaltechnisch mag je ons naast elke andere eersteklasser zetten, maar we missen felheid. Om de tegenstander voortdurend onder druk te zetten heb je snelle en levendige spelers nodig en die heb ik niet. Het is niet realistisch dat Lokeren met zijn verdediging 90 minuten op de middenlijn gaat spelen."

Vanavond mag Franky Van der Elst zich nog eens bewijzen. Dan bezoekt hij zijn ex-ploeg; Germinal Beerschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties