4e gelijkspel voor RCS Visé

Jimmy Wouters

Visé wist andermaal niet te winnen. Vandaag werd 2-2 gelijkspeeld tegen Patro Maasmechelen na een spetterende wedstrijd.

De eerste helft was echter weinig belovend. Er was werkelijk niets te zien. Veel middenveldsspel zonder echt doelgevaar. Toch werd er gescoord. Na 36min wist Pelic een strafschop na een overtreding op Offoing droog om te zetten. Een al bij al gevleide voorsprong voor Patro.

De tweede helft werd een stuk aangenamer. Vooral de thuisjongens waren gebrand om de scheve situatie recht te zetten. Ze probeerden de wedstrijd naar hun hand te zetten, maar echte kansen bleven uit. Het werd echter 0-2. Na 53 min wist Offoing na een snelle counter de perfecte voorzet van Pelic binnen te knikken. Visé herpakte zich meteen en al een minuut later stond het 1-2 via Ranson, die mooi overhoeks binnen schoot. Van dan af was het al Visé wat de klok sloeg. Met veel geestdrift werden de bezoekers tegen hun eigen doel gedrukt. Dit leverde enkel mooie kansen op maar geen doelpunt. In de 93e minuut, werd al dat aanvalswerk eindelijk beloond. Na een rommelige fase wist Ranson zijn tweede doelpunt van de namiddag te maken.

Met dit punt wordt vooral Visé te kort gedaan, hoewel het van geluk mag spreken dat het in de toegevoegde tijd de gelijkmaker kon treffen.