Analyse Puntenverlies voor Forcom Antwerpen

Joey Gastmans
| 0 reacties
Puntenverlies voor Forcom Antwerpen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leider Forcom Antwerpen 2000 heeft op de zevende speeldag, voor de tweede keer dit seizoen, niet de volle pot kunnen pakken. De Antwerpenaren speelden op het veld van Houthalen-Genk 6-6 gelijk. Ondanks dit puntenverlies blijft Forcom aan de leiding van het klassement. De enige ploeg die nog over de Antwerpenaren kan wippen is Action 21 Charleroi. De Karolo’s traden aan in de Uefa Futsal Cup en hebben daardoor nog twee wedstrijden tegoed. Dit weekend kwam dochterclub Gilly naar sporthal La Garenne. Alle topspelers van Gilly werden in het tussenseizoen naar Action 21 doorgestuurd en het was dan ook niet te verwonderen dat Action 21 won, het werd 10-2.
 
Juventini Beyne, een club die het buiten alle verwachtingen bijzonder goed doet, wist zijn tweede plaats te behouden door in Borgerhout te gaan winnen. De altijd moeilijke verplaatsing werd met 3-6 gewonnen. Ook het Limburgse Minicup Lommel draait goed mee bovenaan het klassement met een derde plaats én een wedstrijd minder gespeeld. Het ontving vrijdagavond rode lantaarn Châtelet. Het liep allesbehalve van een leien dakje maar Lommel kon dan toch met een nipte 4-3 overwinning de belangrijke drie punten binnenhalen.
 
Bocholt heeft zich na een goede start in de subtop geplaatst en ging in een Limburgse derby op bezoek bij de voorlaatste in de stand Isola Hoeselt. Hoeselt kaapte met een 4-4 gelijkspel het eerste punt van het seizoen weg. CP Hasselt kruipt na een moeizame start langzamerhand terug uit het dal. De Limburgers wonnen op het veld van Frameries met 2-3 en nestelen zich in de linkerkolom. Het duel tussen de twee nieuwkomers in eerste klasse, Brussels United en KK Malle, werd een demonstratie van Brussels. Malle ging met 7-1 kansloos onderuit.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties