Atalanta en Cagliari spelen gelijk

Atalanta Bergamo heeft geen afstand kunnen nemen van Cagliari in de eerste wedstrijd van de zevende speeldag van de Serie A.  De blauwzwarte formatie van trainer Mandorlini bleef op een 2-2 gelijkspel steken.

Na 2 minuten mocht de thuisaanhang nochtans al juichen: Pazzini wist toen al te scoren.  Het antwoord van Cagliari liet niet lang op zich wachten: amper 10 minuten later bereikte Zola Esposito en die laatste passeerde doelman Taibi: 1-1.

De bezoekers kwamen zelfs op voorsprong toen Loria er in de 29e minuut 1-2 van maakte maar nog voor de pauze kwamen de Bergamasken via Montolivo weer op gelijke hoogte: 2-2.

In de tweede helft vielen er geen doelpunten meer.  Cagliari moest na de tweede gele kaart voor Brambilla wel vanaf de 50e minuut met 10 verder maar de ploeg uit Sardinië hield stand.