Jan Peeters ‘Mijn monster van Loch Ness’

Rita De Meyer
| 0 reacties
Jan Peeters ‘Mijn monster van Loch Ness’
Foto: © SC

De krant ‘Le Soir’ bracht deze week het nieuws dat Jan Peeters stopt als bondsvoorzitter van de Belgische voetbalbond. Zijn vervanger zou volgens de krant Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock worden. Een hardnekkig gerucht dat al langer circuleert reageert de huidige bondsvoorzitter, maar Peeters begrijpt niet waarop het dan wel stoelt. Pas volgend jaar juni is er een herverkiezing.

“Ik ben weer volop actief en heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst”, zegt de 70-jarige ex-jeugdrechter in het Laatste Nieuws. “Hoe dan ook: op dit moment denk ik niet aan stoppen. En dan dat fabeltje van Roger Vanden Stock: ook voor hem is het een onprettige zaak en zowel hij als ikzelf kunnen er niet echt meer mee lachen. Toch duikt het gerucht om de zoveel maanden opnieuw op. 't Wordt een beetje mijn monster van Loch Ness, iets wat om de zoveel tijd terugkeert.”

Vanden Stock zelf heeft tot op heden nog geen belangstelling officieel kenbaar gemaakt voor de functie. Al sluit dat hoegenaamd niet uit, dat hij zich kandidaat stelt bij de herverkiezing volgend jaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties