Analyse Antwerpen en Hasselt laten kostbare punten liggen

Joey Gastmans
| 0 reacties
Antwerpen en Hasselt laten kostbare punten liggen
Foto: © SC

Dertiende speeldag - Forcom Antwerpen 2000 en CP Hasselt hebben kostbare punten laten liggen met het oog op een play-off plaats.  Antwerpen kwam op eigen veld niet verder dan een 4-4 gelijkspel tegen Eurosport Bocholt. De Antwerpenaren blijven in de rangschikking wel op een derde plaats staan maar zien de nummers één en twee, Action 21 en Juventini Beyne, verder uitlopen. Leider Action 21 Charleroi won met 4-1 van degradatiekandidaat Châtelet. Beyne won ook in eigen huis, er werd met 7-4 gewonnen van die andere degradatiekandidaat KK Malle. 

CP Hasselt was in de wedstrijd tegen Kickers Gilly maar een schim van de ploeg die het de voorbije weken was. Gilly won enigszins makkelijk met 5-3. Door het verlies van Hasselt wipt Brussels United naar de vierde plaats die rechtgeeft op een deelname aan de play-offs. De Brusselaars hadden geen grote moeilijkheden met Minicup Lommel, ze wonnen met 4-1. 

Een duel van middenmoters tussen Houthalen-Genk en ZVC Borgerhout werd maar nipt beslist met een 4-3 overwinning van Houthalen-Genk. De Limburgers springen in het klassement haasje-over met Borgerhout. De Antwerpenaren staan op amper drie punten van een degradatieplaats. Isola Hoeselt heeft voor de tweede keer dit seizoen een punt kunnen pakken. De rode lantaarn speelde 5-5 gelijk tegen Junkies Frameries. 

De heenronde van de competitie is volledig afgewerkt. De winterstop gaat nu in en zal duren tot zeven januari.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties