Duitse en Franse interesse voor Lange

bernie de vuyst
| 0 reacties
Duitse en Franse interesse voor Lange
Foto: © SC

Rune Lange (27) is in de zomer van 2005 einde contract. Club Brugge deed hem een voorstel van één jaar. De Noor wil minstens voor twee jaar tekenen. Als de international blijft, want de clubs staan aan te schuiven voor hem. Bovendien verblijft de spits reeds bijna vier jaar in ons land waardoor hij geen fiscale voordelen voor buitenlanders meer krijgt.

Eerder kon u op Voetbalkrant lezen dat het Zwitserse FC Zürich de goalgetter een superaanbod, een jaarloon van 720 000 euro netto, deed. Er is ook interesse van twee niet nader genoemde Duitse ploegen. Vlak over de Franse grens kan hij terecht bij OSC Lille. In Frankrijk kan de aanvaller eveneens terecht bij Caen waar met Dufer, Dugardein en Fayé al drie ex-spelers uit de Jupiler League hun brood verdienen.

De 1 m 87 grote en 86 kg zware speler kwam in 2001 naar Brugge nadat hij er bij het Turkse Trabzonspor een mislukt avontuur had opzitten. In eigen land kwam de kopbalsterke Noor uit voor IF Floya (1982-94), Tromsdalen (1994-97) en Tromsø (1997-00).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties