Ook Pandiani in beeld bij The Magpies

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ook Pandiani in beeld bij The Magpies
Foto: © SC

Newcastle United richt zijn pijlen dezer dagen nadrukkelijk op de Spaanse markt. Na Fernando Morientes (Real Madrid) wil het ook de Uruguayaanse spits Walter Pandiani weghalen bij Deportivo La Coruña. Newcastle zou volgens de Spaanse toonaangevende sportkrant Marca een bod van vijf miljoen euro gedaan hebben.

Deportivo heeft wel oren naar de interesse van Newcastle maar vraagt wel acht miljoen euro voor El Rifle (het geweer). Volgens enkele berichten in de Engelse pers zou Pandiani zelf al rond zijn met Newcastle.

Newcastle presteert dit seizoen maar matig in de Premier League en de aanvallers presteren, mede door blessures, niet echt goed. Welshman Craig Bellamy is met zeven doelpunten topschutter van de ploeg. Alan Shearer maakte ondertussen nog maar vijf treffers en Patrick Kluivert legde er vier in de touwen. 

Walter Pandiani scoorde dit seizoen in dertien duels vijf keer. De vorige twee seizoenen scoorde hij dertien en veertien keer maar hij kent periodes waarin hij aan de lopende band scoort.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties