Valgaeren waarschijnlijk weg bij Celtic

Valgaeren waarschijnlijk weg bij Celtic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joos Valgaeren is waarschijnlijk aan zijn laatste seizoen bij Celtic Glasgow bezig. Celtic wil de contracten van enkele spelers niet verlengen om zo wat geld te kunnen besparen die dan naar nieuwe aankopen zullen gaan. Ook Valgaeren weet dat zijn tijd van gaan bijna gekomen is.

Valgaeren uitte zijn bezorgdheid in de Evening Times. Hij vertelde de krant dat hij zijn vrienden en zijn familie in België begint te missen. Ondanks het feit dat de verdediger graag bij de club wil blijven, heeft hij nog altijd geen verlenging aangeboden gekregen voor zijn in de zomer aflopende contract. Wil Celtic hem niet houden, dan zal Valgaeren Schotland zeker verlaten.

Ook zijn knieproblemen zijn nog niet van de baan. De Belgische international liep eind december een blessure op tijdens de competitiewedstrijd tegen Dundee FC. Een scheurtje in de mediale band zorgde voor een inactiviteit van vijf tot zes weken. De blessure vordert echter niet zoals als gepland en Valgaeren vreest dat hij de interland van België tegen Bosnië-Herzegovina op 26 maart niet zal halen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties