KVSK United zondag al periodekampioen?

Niels Hendriks
| 0 reacties
KVSK United zondag al periodekampioen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de voorlaatste speeldag van de tweede periode gaat KVSK United op bezoek bij KVK Tienen. In de heenronde wisten de Tiense suikerjongens nog een puntje mee te pikken aan de Gestelse Dijk, benieuwd of ze dit huzarenstukje kunnen overdoen of verbeteren. Een uitzege voor KVSK United daarentegen zou echter de tweede periodetitel heel dichtbij brengen voor de Noord-Limburgers. Als United wint en Tongeren doet dat niet dan zijn ze periodekampioen. KSK Tongeren maakt de moeilijke verplaatsing naar Sprimont. Kunnen de Ambiorix-kerels de drie punten meegraaien in het Luikse? Goed om weten is dat de Luikenaars tot dusver enkel thuis verloren hebben van leider KVSK United.

Bij OH Leuven dat duidelijk met een kater zit na de incidenten van de vorige speeldag op Veldwezelt moet de knop weer resuluut omgedraaid worden. De Vlaams-Brabantse derby tegen Diegem Sport kondigt zich echter niet als makkelijk aan. De bezoekers uit Diegem zijn immers langzaam maar zeker omhoog geklommen naar de vijfde plaats in de rangschikking. In de wedstrijd tussen Walhain en OC Charleroi staan twee goedvoetballende Waalse clubs tegenover elkaar. Voor Walhain de kans om haar vierde stek in de rangschikking wat veiliger te stellen.

Voor het overige staan er wat confrontaties op het programma tussen ploegen uit de middenmoot en uit de kelder van derde B. Kelmis maakt de verplaatsing naar de Borinage voor een treffen met Francs Borains. UR Namen gaat op bezoek bij ploeg op drift Kermt-Hasselt. En in de Limburgse derby tussen Bocholt VV en Excelsior Veldwezelt staan twee ploegen tegenover elkaar die de punten broodnodig hebben.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties