Aruna moet deze zomer weg

Yves Dekoning
| 0 reacties
Aruna moet deze zomer weg
Foto: © SC

Volgens manager Herman Van Holsbeeck staat het vast dat Aruna Dindane deze zomer Anderlecht verlaat. Het contract van de 24-jarige Ivoriaan bij Paarswit loopt nog tot medio 2006 en de aanvaller wil dat niet verlengen.

Als RSCA geld wil vangen voor zijn Ivoriaans goudhaantje, dan moet hij dus na dit seizoen verkocht worden. Van Holsbeeck beseft dat hij niet te veel kan vragen voor Aruna, maar hij zal hem niet voor een appel en een ei verkopen. Vier miljoen is in ieder geval te weinig voor de voormalige winnaar van de Gouden Schoen. 

Aruna's zaakwaarnemer Serge trimpont denkt dan weer dat zijn speler de Brusselse club voor een spotprijs zal mogen verlaten. Hij ziet Aruna naar één van de grote voetballanden trekken. De dribbelvaardige spits moet zeker meekunnen in Spanje, Engeland, Italië, Duitsland of Frankrijk.  

Manager Van Holsbeeck wou nog kwijt dat Aruna de enige topper is die zal vertrekken. Vincent Kompany en Christian Wilhelmsson liggen nog langer onder contract bij Anderlecht en zullen overtuigd worden om ook volgend seizoen hun beste beentje voor te zetten in Het Astridpark.





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties