BHZ vol vertrouwen naar Zulte-Waregem

BHZ vol vertrouwen naar Zulte-Waregem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

K.Beringen Heusden-Zolder lijkt te herleven. De ex-eersteklasser heeft een dramatische heenronde achter de rug en ontsloeg zelfs trainer Peter Balette, Heusdenaar in hart en nieren. De laatste drie duels werd de nul gehouden, kwamen tal van belangrijke pionnen terug en BHZ pakte 4 op 6 in de derde periode tegen niemand minder dan V.Geel en Antwerp.

Zondag staat de aartsmoeilijke verplaatsing naar leider Zulte-Waregem op het programma. Voor dit duel kan Fuat Capa geen beroep doen op rechtsachter Steve Laeremans, die is geschorst. Voor de rest is iedereen beschikbaar bij de Limburgers. Oostvogels en Cooreman blijven out. BHZ is genaderd tot op 6 punten van nummer drie Red Star Waasland en hoopt ook zondag een goede prestatie neer te zetten. Eén van de uitblinkers de laatste weken is Rachid Tibari, ex-Genk, ex-Heracles en ex-Helmond Sport. Tibari: "We zijn goed bezig de laatste tijd en het nieuwe systeem (4-3-3) van trainer Capa ligt ons. Tegen Antwerp voelde ik me goed. We hebben de start in de 3de periode alvast niet gemist. Ik hoop dat we deze lijn kunnen doortrekken." Technisch directeur Luc Nilis liet woensdag in Sport/Voetbalmagazine nog optekenen dat de Limburgse mijnploeg nog altijd hoopt via de eindronde de poort naar de hoogste klasse opnieuw in te beuken.

Zondag om 15u is het zover. Zulte-Waregem telt 18 punten meer dan hun tegenstrever uit Limburg en is de trotse leider in de tweede afdeling.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties