Geen plaats voor Vieri in Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Geen plaats voor Vieri in Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waarom zou Christian Vieri bij Liverpool FC willen voetballen? En omgekeerd. Waarom zou Rafael Benitez de Italiaanse aanvaller naar Anfield Road proberen te lokken? Hij heeft met Fernando Morientes de ideale targetman. Bovendien lopen bij de Mighty Reds ook Djibrill Cissé, Milan Baros, Neil Mellor, Florent Sinama-Pongolle en Anthony Le Tallec in de spits als ze fit zijn. Ook Luis Garcia, Antonio Nunez, Vladimir Smicer en Harry Kewell kunnen in de aanval aardig uit de voeten. 

En toch gonst het van de geruchten dat Christian Vieri de overstap naar Liverpool zal maken deze zomer. De 32-jarige goalgetter heeft bij Inter Milaan nog een overeenkomst tot 2006, maar zou nieuwe lucht willen opsnuiven. De prijs voor de Italiaanse international zou niet al te hoog liggen en door zijn Australische roots spreekt Vieri vloeiend Engels. Moet de kopbalsterke spits Benitez meer keuzemogelijkheden geven, of zal de Spaanse manager een aantal aanvallers de laan uitsturen? De geruchten die Vieri aan Liverpool linken blijven in ieder geval hardnekkig opduiken. 

Christian Vieri is geboren in Bologna. Hij speelde achtereenvolgens voor Prato, Torino, Pisa, Ravenna, Venezia, Atalanta, Juventus, Atlético Madrid, Lazio en Internazionale. Bij Inter Milaan houdt de topschutter het al vijf seizoenen uit.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties