Aimar dichter bij Liverpool

Yves Dekoning
| 0 reacties
Aimar dichter bij Liverpool
Foto: © SC

De kans dat Milan Baros en Pablo Aimar van ploeg wisselen wordt steeds groter. Rafael Benitez wil Aimar al langer naar Liverpool halen, terwijl Baros al maanden in de belangstelling van Valencia staat. Bij de Spaanse club raken ze steeds meer gefrustreerd door de kuren van hun Argentijnse spelverdeler, waardoor een transfer dichter bij lijkt te komen.

Trainer Antonio Lopez is al een tijdje gecharmeerd door Milan Baros. Hij wil met de Tsjechische goalgetter graag zijn aanval versterken. Bij Liverpool kan de 23-jarige aanvaller niet echt overtuigen en Rafael Benitez had al enkele keren zijn ongenoegen laten blijken. Voor de Tsjechische nationale ploeg scoorde Baros 22 keer in 36 interlands, voor Liverpool trof hij 27 keer raak in 101 duels.

Rafael Benitez kent de kwaliteiten van heel wat spelers die bij ex-club Valencia rondlopen, en vooral Pablo Aimar prijkt hoog op zijn verlanglijstje. De 25-jarige Argentijn kampt dit seizoen regelmatig met blessures en zou gedragsproblemen hebben. Het bestuur van Valencia lijkt de Argentijnse middenvelder beu te worden en zou bereid zijn hem van de hand te doen.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties