CANAL+ brengt twee wedstrijden tegelijk

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
CANAL+ brengt twee wedstrijden tegelijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Canal+ zorgt deze week voor een opmerkelijke primeur. De betaalzender zal zowel Club Brugge – Anderlecht als Standard – Gent live op televisie brengen, ondanks het feit dat beide duels op hetzelfde moment gespeeld worden. Daarom zendt Canal+ het titelduel uit op Canal+ Blauw, terwijl Standard – Gent op Canal+ Geel zal doorgaan. Voor die laatste zender heb je wel een digitaal abonnement nodig.

We geven u ook alvast het hele programma van Canal+ mee:

Zaterdag 14 mei om 15u55 op CANAL+BLAUW
BUNDESLIGA: SCHALKE 04 - DORTMUND
De titel is voor Bayern: die race heeft Schalke verloren. In de strijd om de tweede plaats hebben de Königsblauen nog wel een streepje voor. En dat streepje mag best wat dikker worden na de derby tegen Dortmund. Het Ruhrgebied roert zich: Schalke – Dortmund, met commentaar van Carlo Wilmots.

Zaterdag 14 mei om 19u55 op CANAL+BLAUW
PRIMERA DIVISION: SEVILLA – REAL MADRID
Twee sterren en vier werkmieren, in totaal dus zes nieuwe spelers die ze bij Real willen aantrekken voor volgend seizoen. Voor dit seizoen wordt het sprankeltje hoop op een nieuwe landstitel kunstmatig in leven gehouden. In Sevilla volgt mogelijk de euthanasie. Sevilla – Real, drie tegen twee in Spanje, met commentaar van Gui Polspoel.

Zaterdag 14 mei om 21u55 op CANAL+BLAUW
PRIMERA DIVISION: LEVANTE – BARCELONA
Barça heeft het geluk na Real te mogen spelen. Gewoon even goed doen als de Koninklijke volstaat voor de landstitel. De punten zullen niet in geschenkverpakking komen, want tegenstander Levante knokt voor een verlengd verblijf in de Primera División. De kampioenenmatch van Barça in Levante ? Commentaar is van Bram Lambert.

Zondag 15 mei om 14u30 op CANAL+BLAUW
JUPILER LEAGUE: CLUB BRUGGE - ANDERLECHT
Welk bloed stroomt er door uw aderen ? Paars-wit, zeggen die van Anderlecht. Blauw-zwart, zeggen die van Brugge. Vanuit medisch oogpunt vrijwel onmogelijk, maar onderschat nooit een supportershart. Club heeft genoeg aan een punt voor de titel, Anderlecht gelooft nog in een testmatch. Club – Anderlecht, met commentaar van Gui Polspoel en Wim De Coninck. Tactische analyse: Hein Vanhaezebrouck. Lijninterviews: Robin Janssens en Niko Lainé.

Zondag 15 mei om 17u15 op CANAL+BLAUW
JUPILER LEAGUE: STANDARD – AA GENT (samenvatting)
Standard zit in pole position voor de derde plaats, die recht geeft op een Uefacupticket. Als Genk een steek laat vallen tegen Charleroi kunnen de Rouches het pleit beslechten. Dan moeten er wel elf Buffalo’s voor de bijl. Standard – AA Gent, met commentaar van Wim Heidbüchel en Gunter Jacob.

Zondag 15 mei om 18u op CANAL+BLAUW
PREMIER LEAGUE: MAN. CITY – M’BROUGH
In Engeland geeft ook de zevende plaats recht op Europees voetbal. En op die zevende plaats staat momenteel Middlesbrough. Maar diezelfde zevende plaats wordt ook betwist door Manchester City. Op de slotspeeldag een rechtstreeks duel om, u raadde het al, de zevende plaats. Man. City – M’brough, met commentaar van Bram Lambert.

Zondag 15 mei om 19u40 op CANAL+BLAUW
SERIE A: JUVENTUS – PARMA (samenvatting) 
Vorig weekend forceerde Juve een doorbraak in de titelstrijd. De Oude Dame toonde zich nog heel kranig en zette Milan in eigen huis opzij. Die lijn nog twee weken aanhouden en de scudetto is binnen. Een ruime samenvatting van Juve – Parma, met commentaar van Carlo Wilmots.

Zondag 15 mei om 20u20 op CANAL+BLAUW
SERIE A: AS ROMA - LAZIO (samenvatting) 
Heel even was er witte rook boven Rome, maar voor de rest waren het in hoofdzaak toch donkergrijze donderwolken. Want drie speeldagen voor het einde van de competitie zijn Lazio en AS Roma nog altijd niet gered. En dan moeten ze nog onderling een robbertje uitvechten ook. AS Roma – Lazio, met commentaar van Niko Lainé.

Zondag 15 mei om 20u55 op CANAL+BLAUW
PRIMERA DIVISION: ESPANYOL - VALENCIA
Momenteel valt Valencia naast de Europese boot. Maar ze kunnen zichzelf nog terug aan dek hijsen, als ze hun laatste drie matchen winnen. Te beginnen tegen Espanyol, een lastige concurrent voor die Europese tickets. Espanyol – Valencia, met commentaar van Luc Van Doorslaer.

VOETBALZONDAG OP CANAL+GEEL
Zondag 15 mei vanaf 14u55 op CANAL+GEEL
JUPILER LEAGUE: STANDARD – AA GENT & CLUB - ANDERLECHT
Wie liever de Rouches of de Buffalo’s live aan het werk ziet, kan vanaf 14u55 al afstemmen op het gele kanaal. Aansluitend om 16u55 na deze Belgische match krijgt u een half uur durende samenvatting van Club Brugge – Anderlecht.

Maandag 16 mei om 16u30 op CANAL+BLAUW
KICK+RUSH
In de Premier League sluiten we het seizoen af. De achtendertigste speeldag zal alle nog openstaande vragen beantwoorden. Wie pakt de Uefacuptickets, wie degradeert ? Manchester City neemt het op tegen M’brough; Norwich kan het behoud verzekeren op het veld van Fulham. Bram Lambert kruipt in de stoel van presentator. De vlijmscherpe analyse komt van Gunter Jacob. Kick+Rush, het beste magazine over de Premier League, uitzonderlijk op maandag om 16u30. Heruitzending de dag zelf om 19u05.

Maandag 16 mei om 20u op CANAL+BLAUW
BVO
BVO is ons wekelijks buitenlands voetbaloverzicht. Robin Janssens fietst in een dik uur door de hoogtepunten van de Ligue 1, de Serie A, de Bundesliga, de Premier League en de Primera División:

SERIE A Overzicht zesendertigste speeldag met oa Juventus - Parma en Lecce – AC Milan.

LIGUE 1 Overzicht zesendertigste speeldag met oa Nantes - Lille en Monaco - Bastia.

PREMIER LEAGUE Overzicht achtendertigste speeldag met oa Man. City – M’brough en Fulham - Norwich.

BUNDESLIGA Overzicht drieëndertigste speeldag met oa Schalke 04 - Dortmund en Bochum - Stuttgart.

PRIMERA DIVISION Overzicht zesendertigste speeldag met oa Levante – Barcelona en Sevilla – Real Madrid.

U krijgt ook nog een overzicht van ons rijk sportaanbod en natuurlijk de rubriek waar niemand genoeg van krijgt, het doelpunt van de week. En ook deze week drie heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u55, en dinsdag om 18u en 23u.

 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties