Et c'est parti...

P V
| 0 reacties
Et c'est parti...
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Et c’est parti pour le show
Lyon kroonde zich vorige week tot kampioen van Frankrijk en speelt zondagavond om 21u00 thuis tegen Bordeaux. Hoe de wedstrijd zal verlopen, kan niemand voorspellen, maar dat er een groot volksfeest zal losbarsten na het laatste fluitsignaal, hoeft niet gezegd…
 
Et c’est parti le stade est chaud
De supporters van Lyon zullen hun spelers de hele wedstrijd begeleiden met aanmoedigingen. Het is tenslotte al de vierde keer op rij dat Lyon Frans landskampioen is.
 
Et c’est parti bouge-toi sur ce floor
Ook de spelers zullen er alles aan doen om de supporters nog eens te bedanken voor de steun. Lyon kan nog enkele records vestigen en hoopt daarvoor vanavond op een overwinning.
 
Et c’est parti pour le show
Et c’est parti tout le monde est chaud
De spelers en supporters van Bordeaux zullen zich niet onbetuigd laten. Ook zij hopen op een overwinning om hun zwak seizoen toch nog wat luister bij te zetten.
 
Et c’est parti
Everybody
Maar dat iedereen bij Lyon na afloop van de wedstrijd tevreden zal zijn met het resultaat staat nu al vast. Trainer Paul Le Guen stapt op aan het einde van het seizoen en wat is er mooier dan af te sluiten met nog drie overwinningen en enkele records op zak?
 
Nadiya - Et c’est parti…
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties