Racing Mechelen: Stuer wel, Munyaneza niet

Christophe Rillaerts
| 0 reacties
Racing Mechelen: Stuer wel, Munyaneza niet
Foto: © SC

Het gerucht deed al een tijdje de ronde in de coulissen, maar nu is de kogel door de kerk: de transfer van Henri Munyaneza naar Racing Mechelen gaat niet door.

Alhoewel Munyaneza een contract ondertekende bij Racing is dit contract niet geldig aangezien de speler alsnog een geldig contract heeft bij Denderhoutem. Voor Racing was dit niet  te voorzien, aangezien Munyaneza dit bij de onderhandelingen verschillende malen ontkend had. Een bedenkelijke houding, die nog maar eens aantoont dat in het hedendaagse voetbal bij sommigen alle normen van goed fatsoen spoorloos zijn. Racing moet dus op zoek naar een vervanger voor deze transfer.

Er is ook goed nieuws voor de groenwitten, voor diezelfde linkse flank kan het bestuur de terugkomst van jeugdproduct Michel Stuer melden. Hij komt over van VW Hamme. Topschutter Jürgen Simeons tenslotte wordt al enige tijd behandeld voor zijn hernia. Het genezingsproces evolueert vrij gunstig, alhoewel het nog niet duidelijk is of Jürgen speelklaar kan geraken tegen 19 juli. Van een operatie is voorlopig nog geen sprake.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties