Poblemen bij transfers Gilardino en Kaladze

Poblemen bij transfers Gilardino en Kaladze
Foto: © SC

AC Milan en AC Parma hebben voor het eerst samen gezeten rond de tafel omtrent Alberto Gilardino, maar het water tussen beide partijen is diep. En zo geldt dat ook tussen Chelsea en Milan in verband met linksachter Kakha Kaladze.

Vandaag hebben Adriano Galliani, vice-voorzitter van AC Milan, en Luca Baraldi, technisch directeur van AC Parma, voor het eerst rond de tafel gezeten in verband met de transfer van Alberto Gilardino naar de Milanese club. Dat blijkt echter niet zo snel te gaan als men bij Milan gehoopt had.

Galliani: "Gilardino wil naar Milan en wij willen hem. Er is echter een verschil tussen de vraag en het aanbod. Er is nog niets opgelost op dit moment. De getallen die genoemd worden liggen buiten ons bereik."

Ook Baraldi bevestigt dat een transfer van de aanvaller niet evident zal zijn: "ik denk niet dat deze transfer snel zal opgelost worden. We hebben vandaag een gesprek met AC Milan gehad en je kan zeggen dat de onderhandelingen gestart zijn. Maar we zullen ook met andere clubs praten die naar de voorwaarden van Gilardino gevraagd hebben."

Het grote struikelblok tussen Milan en Parma is de transferprijs. Dit ondanks dat Parma die al heeft laten zakken van 50 miljoen euro naar 36 miljoen euro. Baraldi: "Dit zal een compliceerde transfer worden, want Parma moet ook aan een ploeg voor volgend seizoen bouwen."

De transfer van Kakha Kaladze naar Chelsea lijkt meer dan waarschijnlijk niet door te gaan. Ook hier is het verschil tussen vraag en aanbod de kwaaddoener. Al haalden de Blues gisterenavond met Asier Del Horno iemand anders voor de links-backpositie binnen.

Galliani: "Kaladze zal niet naar Chelsea verhuizen. Er is een verschil tussen onze waarde van de speler en hun aanbod. Wij hopen wel dat de transfer van Hernan Crespo hier niet mee in gevaar komt. Wij verwachten ten laatste morgen een antwoord van Chelsea. Andreï Shevchenko zal niet in de transfer betrokken worden. Hij is niet te koop."

Wie wel lijkt te vertrekken bij AC Milan is Vikash Dhorasoo. Milan zou een bod van bijna 3 miljoen euro van Paris Saint-Germain aanvaard hebben. Bij de Franse club ligt er een contract voor twee jaar klaar voor de middenvelder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties