Moggi bevestigt interesse in Vieira

K M
| 0 reacties
Moggi bevestigt interesse in Vieira
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tegenover het Italiaanse sportblad Tuttosport heeft Luciano Moggi toegegeven dat men graag Patrick Vieira zou binnenhalen. De technisch directeur van Juventus Turijn beseft echter ook dat het heel moeilijk zal zijn om de middenvelder van Arsenal volgend seizoen in de zwart-witte kleuren te zien.

Moggi: "Juventus zal eerder voor een middenvelder gaan dan voor Antonio Cassano omdat we dat gebied moeten versterken. Als Vieira beschikbaar was, dan hadden we al een bod uitgebracht. Hij is zonder twijfel een kampioen, maar Arsenal wil hem niet laten gaan."

Moggi vervolgde: "We hebben al met de Londense club gesproken, maar het was een soort conversatie die wij hebben gevoerd met Real Madrid omtrent Gianluigi Buffon. Wij hebben toen geantwoord dat onze sterren niet te koop zijn."

Toch zou Vieira niet helemaal tevreden zijn bij Arsenal. De Franse middenvelder, wiens contract in 2007 ten einde is, verkropt het moeilijk dat de ploeg Europees geen successen kan boeken. Tevens wil hij bewijzen dat hij de Serie A wel aan kan nadat een korte periode bij AC Milan op niks uitdraaide.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties