Denneboom twee weken geschorst

Kristof Somers
| 0 reacties
Denneboom twee weken geschorst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een ongemotiveerde indruk maken tijdens een oefenwedstrijd blijft in NEC niet onbestraft. Trainer Cees Lok heeft aanvaller Romano Denneboom voor die redenen veertien dagen schorsing gegeven. Voor de laatst gespeelde oefenwedstrijd van NEC behoorde hij niet meer tot de selectie.

De directe aanleiding voor de schorsing was de instelling van Denneboom tijdens een oefenwedstrijd tegen de amateurs van NEC. “Daarmee brengt hij de club in diskrediet”, aldus Lok. “Het is niet alleen om deze wedstrijd dat hij nu is geschorst, maar er zijn de afgelopen paar maanden nog een aantal incidenten geweest.”
Lok: "We kennen allemaal de kwaliteiten van Romano, maar ik wil van hem dezelfde instelling als van de rest. Hij heeft nu veertien dagen om daarover na te denken. Na deze 14 dagen heeft hij de kans om een laatste strohalm te grijpen. Ik heb hem nog niet afgeschreven, dat blijkt ook uit het feit dat we serieus met hem doortrainen gedurende de week dat de rest van de selectie op trainingskamp is en de week erna. In die 2 weken moet hij zich realiseren dat hij dezelfde inzet en motivatie moet tonen als de rest van de selectie."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties