Robinho eindelijk van Real Madrid

Philippe Crols
| 0 reacties
Robinho eindelijk van Real Madrid
Foto: © SC

Het is dan eindelijk toch definitief. Het Braziliaanse talent, Robinho, verhuist van Santos naar Real Madrid. De zaak sleepte al een hele tijd aan en er leek maar geen einde aan te komen. Nu is de deal dus toch rond. 

De transfergeruchten over Robinho wakkerden gisteren en vandaag weer aan. Volgens de Spaanse kranten had de Madrileense dokter Alfonso del Corral de spits al medisch goedgekeurd in het Braziliaanse Angra dos Reis. Real Madrid heeft voor Robinho 24 miljoen euro moeten betalen aan Santos

De transfersom van Robinho zou nog hoger kunnen oplopen voor Real. "24 miljoen is slechts 60% van de afkoopsom. De andere 40% zou naar Robinho zelf gaan. De Braziliaan zou met zijn transfer alleen echter al gelukkig genoeg zijn en zou die 40% willen laten vallen", dat zei Antonio Garcia Ferreras. Dat is de woordvoerder van de Spaanse club.

Met de transfer komt er een einde aan een heuse soap. Zo weigerde Robinho onder meer te trainen voor zijn club. Die club weigerde dan weer tot grote wanhoop van de Braziliaan elk bod van Real Madrid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties