Selezione Italiana BXl op Staaien

Mario Lelievre
| 0 reacties
Selezione Italiana BXl op Staaien
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Morgen spelen de beloften van Sint-Truiden om 15 uur tegen de Selezione Italiana BXL. Enzo Scifo, Walter Baseggio en Johnatan Butera maken hun opwachting op Staaien om de aftrap te geven. Meteen ook een mooie gelegenheid voor de STVV-supporters om beter kennis te maken met de aanstormende STVV-talenten die in hun klassement op de eerste plaats staan voor de grote twee, Anderlecht en Club Brugge. De toegang is gratis. De Selezione Italiana BXl brengen 1.500 supporters mee. Vanuit Brussel worden er tien bussen verwacht. Er wordt drie keer 30 minuten gespeeld. STVV-voorzitter Roland Duchâtelet reikt na afloop de trofee en de medailles uit. 

Na afloop van de wedstrijd trekken de STVV-fans dan richting Brussel, naar het Koning Boudewijnstadion om er de Rode Duivels aan te moedigen in hun levensbelangrijke wedstrijd tegen Spanje. Deze bussen vertrekken omstreeks 18u30 aan Staaien, inschrijven kan via 0472/63.67.23.

Derde doelman van de kanaries, Simon Mignolet, won met de Belgische - 19-jarigen in Zweden tegen de Faeroer met 1-7. Het ging om de eerste wedstrijd in de kwalificatiegroep voor het Europees kampioenschap. De Jonge Belgen spelen vanavond tegen gastland Zweden en zondag tegen Hongarije. De eerste twee van hun groep mogen naar de elitegroep. Deze wedstrijden staan begin volgend jaar op het programma.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties