Guillaume Belaey
Lentezon Beerse - Rapide Wezemaal  1 - 8

Geen verrassing in Beerse.

Eerste helft :

Toen na 12 minuten reeds een 0-2 op het bord prijkte na twee gemakkelijke doelpunten voor de bezoeksters was het voor  iedereen duidelijk dat er vandaag voor de thuisploeg geen puntenwinst inzat. Gelukkig voor Beerse bleef het daarbij in de eerste helft, al dient gezegd dat de thuisploeg geen muur optrok en trachtte mee te voetballen met een duidelijke sterkere tegenstander.

Tweede helft:

Even flakkerde de hoop op een stunt op bij de thuisaanhang toen Nele Saelen een vrije trap knap door de linkerkruising joeg. Een strafschop voor de bezoeksters, omgezet door Femke Maes, dikte opnieuw de voorsprong aan. Toen die zelfde Femke Maes in de 65’ 1-4 scoorde brak dit de lokale weerstand totaal. Nog vier doelpunten kreeg Beerse te slikken, waaronder drie van de ingevallen Kristel Verelst en nog een derde treffer van Femke Maes die voor de thuisdefensie een echte nachtmerrie bleek te zijn.

Iets meer dan uur heeft de thuisploeg zich een waardige tegenstander getoond tegen de regerende landskampioen. Een wedstrijd duurt evenwel 90 minuten.