Kroatië wil met Argentijn naar het WK

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kroatië wil met Argentijn naar het WK
Foto: © SC

Een 25-jarige aanvaller van Boca Juniors, Daniel Bilos, kan met Kroatië meer naar het WK, maar hoopt zelf op Argentinië. De spits kan voor beide landen uitkomen. Hij is geboren en getogen in Zuid-Amerika, maar hij heeft een grootvader uit Kroatië.

Ivan Rotim zei namens de Kroatische voetbalbond in Clarin dat Bilos een obsessie is geworden voor Kroatië. Ze beschouwen hem als een uitstekende speler en de bondscoach, Zlatko Krancjar, wil hem absoluut meenemen naar het WK volgend jaar in Duitsland. 

Bilos' hart ligt echter  bij Argentinië, maar de liefde blijft vooralsnog onbeantwoord. Silvano Maciel, die namens het Bilos-kamp spreekt, zei dat de Kroaten wel al 25.000 keer gebeld hebben, maar Daniel wil bedenktijd en zich in de Argentijnse selectie proberen te werken. 

Daniel Bilos is bezig aan een goed seizoen bij Boca Juniors, de leider in de Apertura (Argentijnse eerste klasse). De boomlange aanvaller (1 meter 94) scoorde al vier keer in tien competitieduels en dat in zijn eerste seizoen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties