Nieuwe trainers bij Zuid-West en Lentezon Beerse

Guillaume Belaey
| 0 reacties
Nieuwe trainers bij Zuid-West en Lentezon Beerse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat op het einde van oktober 2005 DVC Zuid-West Vlaanderen de samenwerking met oefenmeester Wim Schoutteten beëindigde, werd thans Eddy Van Craen als oefenmeester aangesteld, dit tot het einde van dit seizoen. Eddy Van Craen was vroeger speler bij SK Lierse en werd onlangs als trainer ontslagen bij DVC Haacht, leider in tweede klasse vrouwenvoetbal.
 
Ook Lentezon Beerse besloot, na gezamenlijk overleg, over te gaan tot het aanduiden van een nieuwe trainersstaf. Bart Willekens (veld) en Kris Van Mechelen (doelvrouwen) begeleiden voortaan de trainingen. Hugo Wuyts is aangezocht als sportief coördinator. Tevens zal hij de wedstrijden van de nationale ploeg begeleiden.
 
Het Beerse-bestuur hield er aan Paul Lauwereins alsnog te bedanken voor de bewezen diensten aan de vrouwen-afdeling. De tegenvallende resultaten van bij de seizoensstart hebben het bestuur aangezet tot deze beslissing. ,,Wij wensen de nieuwe trainersstaf dan ook veel succes met hun opdracht om de groep uit de onderste regionen van het klassement te loodsen.’’
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties