Collen traint weer met A-kern Feyenoord

Collen traint weer met A-kern Feyenoord
Foto: © SC

Het gaat blijkbaar beter met onze landgenoot Pieter Collen in Nederland. Hij maakt voor het eerst sinds lange tijd terug deel uit van de A-kern van Feyenoord. De rechtsback speelde de afgelopen seizoenen op huurbasis bij NAC Breda en speelde na zijn terugkeer naar Rotterdam bij Jong Feyenoord.

Collen moest het begin van dit seizoen aan zich laten voorbijgaan met een schouderblessure. Maar bij zijn heroptreden in de duels met Jong Feyenoord deed onze landgenoot het zo goed, dat trainer Erwin Koeman hem opnieuw opnam in zijn A-kern. Hij krijgt tot het einde van dit jaar de tijd om zich te bewijzen.

Op de website van Feyenoord reageerde Collen erg blij op zijn promotie. In de Feyenoord Krant sprak hij eerder al de hoop uit dat het tot een rentree zou komen. "Je weet nooit hoe het bij het eerste loopt. Misschien komen er blessures en doen ze een beroep op mij. Ik heb gewoon het gevoel dat ik hier nog niet klaar ben", aldus Collen.

Sinds zijn komst naar Feyenoord speelde Collen nog maar vier wedstrijden voor de Rotterdammers. Bij NAC Breda kwam hij tot 52 partijen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties