"Het zou een heel speciale wedstrijd kunnen worden"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Het zou een heel speciale wedstrijd kunnen worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond is het eindelijk zo ver: met enig uitstel zullen Standard en Anderlecht strijden om de titel van hersftkampioen. Dominique D'Onofrio en Stéphane Demol , respectievelijk trainer en hulptrainer op Sclessin, vertellen in Het Nieuwsblad wat zij verwachten van de clash van het jaar.

"Eind november hadden we een licht mentaal voordeel, nu is dat voor Anderlecht", vertelt Demol. "Maar ik weet uit eigen ervaring dat een match op Standard niet de lievelingswedstrijd is van Anderlecht. En met een mentaal voordeel ben je zeker nog niet op voorhand gewonnen. Anderlecht zit in de winning mood en wij hebben dringend iets recht te zetten: het zou wel eens een heel speciale wedstrijd kunnen worden."

Ook D'Onofrio is niet gelukkig met het uitstel van de wedstrijd: "Ik blijf dat een vorm van competitievervalsing vinden. Dat was anders geweest bij een algemene afgelasting. Voor zo'n topper is het hoofd het allerbelangrijkste. En dat zat goed bij ons. Bovendien is Kompany nu weer helemaal terug. En iedereen weet hoe groot dat verschil is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties