Jestrovic verhuist naar de Emiraten

Philippe Crols
| 0 reacties
Jestrovic verhuist naar de Emiraten
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De kogel is door de kerk. Nenad Jestrovic gaat niet naar Marseille, niet naar Betis Sevilla, maar wel naar de Verenigde Arabische Emiraten. 

Nenad Jestrovic heeft immers al een principe-akkoord bereikt met Al Aïn. Dat is dus die club uit de Arabische Emiraten. Als alles goed gaat tekent de spits van Anderlecht eerstdaags een contract tot 2008. Al Aïn had al een akkoord met Anderlecht zelf, maar de topschutter van het vorige seizoen hoopte stiekem nog om in Europa te kunnen blijven. Zo zouden zijn kansen op deelname aan het komende WK met Servië er niet op minderen. Nu lijkt dat wel het geval te zullen zijn. 

De zaakwaarnemer van Jestrovic, Laurent Denis, is, zoals u uit de verhalen rondom Emile Mpenza weet, in Dubai om te onderhandelen met de succesvolle club uit de Emiraten. Volgens hem is de deal voor 99% rond. De aanwezigheid van Denis in Dubai verklaart ook meteen de de uitleg van Emile Mpenza. Het verhaal van diens transfer naar Dubai lijkt bij deze ook direct van de baan. Al weet je natuurlijk nooit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties