Slomka nu, Sollied binnenkort bij Schalke?

Philippe Crols
| 0 reacties
Slomka nu, Sollied binnenkort bij Schalke?
Foto: © SC

Ralf Ragnick werd net voor de winterstop ontslagen bij Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen moest dus op zoek naar een vervanger en daar neemt de club haar tijd voor. Meer zelfs Schalke zoekt even niet verder naar een nieuwe hoofdcoach. Het heeft haar assistent tijdelijk gepromoveerd tot hoofdcoach. 

Indien u het Duitse voetbal en Schalke 04 in het bijzonder niet echt volgt zal de naam Mirko Slomka (op foto in gesprek met Ragnick) u allicht weinig of niets zeggen. Slomka is dus de tijdelijke hoofdcoach van de Köningsblauen. Normaal gezien blijft de nieuwbakken coach tot aan het einde van het seizoen aan als hoofdcoach, maar Andreas Müller liet zich al ontvallen dat, indien het meevalt, een langere samenwerking als hoofdcoach mogelijk is. Slomka maakte in 2004 trouwens tezamen met Ralf Ragnick de overstap van Hannover 96 naar Schalke 04. 

Schalke had graag Erik Gerets naar de Veltins Arena zien komen, maar die mocht niet weg van Galatasaray. Dat is diens huidige werkgever. Verder doen ook de geruchten de ronde dat ex-Club Brugge coach Trond Sollied wel eens de volgende coach van Schalke 04 zou kunnen worden. De Noor is momenteel in Griekenland aan de slag bij Olympiakos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Anderlecht op 2-0 Live

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties