Spelers van KBHZ zijn erg in trek

Dirk Pieters
| 0 reacties
Spelers van KBHZ zijn erg in trek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spelers van KBHZ mogen naar een andere club beginnen uitzien. Gezien vandaag het loon van december moest betaald worden en dat uiteraard niet gebeurd is, zullen verschillende spelers het niet laten om een andere club te zoeken. Enkele spelers staan al op lijstjes van andere clubs. Zo is STVV al langer geïnteresseerd in Sishuba en wil KVSK United graag met Oyen rond de tafel gaan zitten. 

De dribbelvaardige Sishuba kan niet alleen naar STVV, maar ook de leider in tweede, Bergen, ziet wat in de speler. Toch schuift men bij Sint-Truiden niet onder stoelen of banken dat men Sishuba wil hebben. "Hij interesseert ons zeker, maar hij moet natuurlijk eerst vrij zijn, vooraleer we hem kunnen aantrekken", aldus technisch directeur Guy Mangelschots van STVV. Ook Sofian Benzouien lonkt naar Staaien.

Ook KVSK United wil koopjes doen. De club zag zaterdag Vincent Euvrard uitvallen voor de rest van het seizoen. Zijn vervanger wordt naar alle waarschijnlijkheid Davy Oyen. Ook Vedran Pelic zou erg in trek zijn bij de tweedeklasser.

Aanvoerder Jacky Peeters wil nog een tijdje doorgaan als voetballer. "Op deze manier wil ik geen afscheid van het voetbal nemen. De clubs die geïnteresseerd zijn, mogen mij altijd bellen." De doelmannen Yves Lenaerts en Gert Doumen kunnen ook weg. Enkele binnen- en buitenlandse ploegen lieten al weten hen te willen overnemen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties