Davy Oyen kiest voor ambitieuze tweedeklasser

Niels Hendriks
| 0 reacties
Davy Oyen kiest voor ambitieuze tweedeklasser
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Davy Oyen trekt naar KVSK United. Aangezien de spelers bij KBHZ drie maanden niet betaald zijn mag de verdediger de club verlaten. Voor de ex-speler van ondermeer Anderlecht, PSV en Nottingham Forest was er interesse van Lierse en Westerlo maar hij koos uiteindelijk, lichtjes verrassend, voor de ambitieuze tweedeklasser. 

Woensdagmiddag zijn de speler en KVSK United tot een mondelinge akkoord gekomen. De lengte van het contract wordt op vrijdag bepaald. Als alles goed verloopt, zal de 30-jarige Oyen vanaf 25 maart speelgerechtigd zijn.

Oyen is alvast ambitieus en wil met zijn nieuwe club nog voor de hoofdprijs gaan dit seizoen: "Om eerlijk te zijn hoop ik dat KBHZ in vereffening gaat. Dan komt United samen met Bergen aan de leiding. Elke speler wil namelijk voor de prijzen spelen, en ik ben niet anders. Als je ziet op welke plaats KVSK United nu staat, is alles nog mogelijk. Zelfs als KBHZ niet uit de competitie stapt, kunnen we de kloof van vier punten nog altijd dichten. Met het driepuntensysteem kan het namelijk allemaal snel veranderen!"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties