Nieuwe coach en spelers voor Eendracht Aalst

Nieuwe coach en spelers voor Eendracht Aalst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe bestuur van Eendracht Aalst is amper een week of twee aangesteld, maar heeft al veel verandering aangebracht met het oog op volgend seizoen. Er werd een nieuwe trainer gevonden, nieuwe spelers aangetrokken en contracten verlengd.
 
Huidig coach Etienne Dewispelaere liet vorig week aan het bestuur weten dat hij volgend seizoen liever terug aan de slag gaat bij AA Gent. Men liet er bij Eendracht geen gras over groeien en Patrick De Wilde werd aangesteld als coach voor volgend seizoen. De 41-jarige De Wilde is momenteel nog aan de slag bij Olsa Brakel en is docent aan de federale trainersschool. Als assistent krijgt hij Louis Mergan, ex-Lokereren, mee.
 
Ook nieuwe spelers werden er aangetrokken. Eendracht speelt dit seizoen met een heel jonge kern en zou wel een paar mannen met ervaring kunnen gebruiken. In die optiek werden de 25-jarige middenvelder Ewen Verheyden (Verbroedering Meldert), de 30-jarige doelman Andy Vandenabeele (Bornem) en de 28-jarige aanvaller Christoph Van Dijck (FC Pepingen) aangetrokken. Jong talent mag natuurlijk ook niet over het hoofd gezien worden en daarom wordt van Oudegem de 22-jarige aanvallende middenvelder Clegy Wambacq overgenomen.
 
Het nieuwe bestuur heeft ook werk gemaakt van contractverlengingen. Het is zelfs zo dat Michael Seminck aan Willebroek heeft gevraagd om het contract dat vanaf volgend seizoen zou ingaan, teniet te doen. Hij tekende in de plaats een contractverlenging voor twee seizoenen bij Eendracht. Daarnaast tekende Jonas Haentjes bij voor twee jaar, Gregory Vandenbulcke en Simon Glorieux voor één seizoen en Kristof Vanbelle voor drie jaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties