Verheyen: "Spelers hebben iets goed te maken"

Thomas Dubois
| 0 reacties
Verheyen: "Spelers hebben iets goed te maken"
Foto: © SC

Het was een bewogen week in Brugge, trainer Jan Ceulemans en assistent René Verheyen werden ontslagen en in hun plaats kwam tacticus Emilio Ferrera. Wat denkt kapitein Gert Verheyen van deze wending aan het einde van zijn carrière en hoe kijkt hij uit naar de komst van Zulte Waregem? Eerst en vooral over het ontslag. “Ik was totaal verrast. Niemand van de spelers had ook maar enig idee wat er maandag te gebeuren stond toen we onze auto parkeerden aan Jan Breydel.”
 
“Zelf zat ik met een schuldgevoel tegenover de ontslagen trainers, want wij spelers zijn ook tekort geschoten. Ook wij zijn deels verantwoordelijk voor het dubbele ontslag. Het belangrijkste is dat Club Brugge als voetbalvereniging goed uit deze situatie komt”, vertelt Verheyen op clubbrugge.be. Over Ferrera is hij duidelijk. “Onze nieuwe coach verdient alle steun, zowel van de fans als van ons. Want ook de spelers voelen aan dat ze iets goed te maken hebben.”
 
Verheyen zelf beseft dat ze opnieuw iets goed te maken hebben bij de hondstrouwe fans. Hij is dan ook blij dat ze terug in grote getale aanwezig zullen zijn vrijdagavond. Zelf gokt hij op 2-0. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties