Standard weigert eerste bod Club op Geraerts

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Standard weigert eerste bod Club op Geraerts
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karel Geraerts speelt volgend seizoen mogelijk opnieuw bij Club Brugge. Toch zal sportleider Marc Degryse nog flink moeten werken, wil hij Geraerts naar Brugge halen, want Standard wimpelde een eerste bod af. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Geraerts is volgend seizoen einde contract bij Standard. Volgens z'n manager zal hij ook zeker niet meer verlengen. Geraerts zelf houdt de deur naar eigen zeggen op een kier: "Standard zou mij een verbeterd voorstel doen van zodra ik terug was uit vakantie. Ik ben inmiddels al een week thuis uit Portugal, maar ik heb nog niets ontvangen. Als het nieuwe voorstel van Standard oké is, teken ik gewoon bij."

Bij Club Brugge hoopt men natuurlijk dat Geraerts dat niet doet. De Bruggelingen zullen wellicht eerstdaags een nieuw bod uitbrengen bij Standard. Degryse is er immers op gebrand om zijn ex-speler terug te halen. "Het is waar dat we Geraerts twee jaar geleden voor een schijntje lieten weggaan", legt de sportleider uit. "Dat was ook de uitdrukkelijke wens van de speler, die na een geslaagde uitleenbeurt in Lokeren niet nog een seizoen bij Club wou toekijken. Dan zou zijn contract zijn afgelopen en moesten we hem gratis afstaan. Wat konden we dus anders doen? In drieënhalf jaar had Geraerts hier onder Sollied zelfs geen enkele keer in de ploeg gestaan. Maar ik heb begrepen dat hij toch graag naar Brugge wil terugkeren."

Naast Club Brugge tonen ook Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en Racing Genk concrete interesse voor Geraerts.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties