Nedved: 'Buffon verlaat Juventus'

K M
| 0 reacties
Nedved: 'Buffon verlaat Juventus'
Foto: © SC

Pavel Nedved heeft aangegeven dat Gianluigi Buffon volgend seizoen niet meer te zien zal zijn bij Juventus Turijn al weet hij wel niet naar waar de doelman naar toe zal trekken. De Tsjech zelf verzekerde dat hij nog zeker één seizoen zal door gaan en dat het best bij Juve zou kunnen zijn.
 
Nedved: “Ik heb met Buffon gesproken. Hij vertelde mij dat hij de club zal verlaten en dat we waarschijnlijk niet meer in hetzelfde team zullen spelen. Ik weet echter niet naar waar hij naar toe zal gaan.”
 
“Tijdens de eerste week na onze uitschakeling op de Wereldbeker besliste ik dat ik zou verder spelen. Ik wil nog zeker één seizoen spelen, maar ik weet niet of ik enkel voor een club zal spelen of ook nog voor de nationale ploeg.”
 
“Welke club? Ik wil mijn carrière niet beëindigen in de tweede klasse al is het mogelijk dat ik gewoon bij Juventus blijf. Ik zal binnenkort naar Turijn terugkeren omdat de nieuwe directeurs mij willen spreken. We zullen zien wat zij zeggen. Ik hou van Juventus dus is de mogelijkheid dat ik voor ze blijf spelen zelfs in de tweede klasse. Er zijn echter nog andere mogelijkheden. Ik zou naar Engeland of ergens anders kunnen gaan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties