AC Milan haalt het van Atletico Madrid

AC Milan heeft zich geplaatst voor de finale van het Teresa Herrera Tornooi. In de halve finale won het met 1-0 van Atletico Madrid. Zondag zal de Milanese club samen met Deportivo La Coruna moeten uitmaken wie de trofee mee naar huis mag nemen.

Voor de Milanese ploeg was het slechts de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding. De eerste helft was zeer gelijkopgaand, maar in de 51ste minuut kwam Milan op voorsprong. Massimo Ambrosini scoorde na een hoekschop van Gourcuff. Milan controleerde daarna de partij zodat er geen dreiging meer in de wedstrijd zat.

Milan: Dida; Bonera, Simic, Favalli, Jankulovski; Brocchi, Vogel (65’ Kaka), Ambrosini (74’ Gattuso); Gourcuff (80’ Cafu); Amoroso (60’ Foggia), Borriello (84’ Gilardino)

Atletico Madrid: Leo Franco; Seitaridis (57’ Varela), Pablo, Perea, Pernìa; Maxi Rodriguez (80’ Galletti), Luccin (60’ Costinha), Gabi (72’ Miguel), Petrov; Aguero (60’ Mista), Torres