AS Roma krijgt twee rode kaarten tegen Valencia

AS Roma heeft zich niet van zijn beste kant laten zien in Spanje. 2-0 verlies en tweede rode kaarten waren de balans van een vriendschappelijke wedstrijd tegen Valencia. Voor het eerst deden wel WK-gangers zoals Daniele De Rossi en Francesco Totti mee.

Valencia kwam in de 42ste minuut op voorsprong. Nieuwkomer Tonetto ging in de fout en David Silva scoorde vanuit de volley. In diezelfde minuut kreeg Aleandro Rosi de rode kaart voor een tackle langs achter. Ook Simone Perrotta zal zich meer voorgesteld hebben van zijn eerste oefenwedstrijd. Als invaller met de rust in het veld gekomen mocht hij 25 minuten later terug de kleedkamers opzoeken nadat een duel met Albelda hem de rode kaart opleverde. Diezelfde David Albelda zorgde in de 83ste minuut overigens met een kopbal voor de 2-0.

Valencia: Butelle; C. Torres (85' Cerra), Navarro (46' Albelda), Albiol, Moretti; Vicente (46' Gavilan), Marchena, Edu (88' Pallardo), Silva (72' J. Lopez); Villa (77' Regueiro); Morientes (58' Angulo).

Roma: Doni (46' Curci); Cassetti, Panucci, Chivu (62' Ferrari), Tonetto (83' Cufrè); De Rossi (62' Alvarez), Aquilani (62' Faty); Mancini, Rosi, Totti (46' Perrotta); Mido (70' Nonda)