Mallorca wil zich met Ibagaza versterken

Dave Sentobin
| 0 reacties
Mallorca wil zich met Ibagaza versterken
Foto: © SC

Real Club Deportivo Mallorca wil Ibagaza van Atlético Madrid huren. De eilandploeg is haastig op zoek naar een extra middenvelder. Eerder ving de club al bot bij Cádiz over een mogelijke transfer van Lobos naar Palma de Mallorca. Hun tweede keuze was de Kroaat Kranjcar, maar die kost vier miljoen euro en bovendien twijfelt men eraan of hij zal aarden in Spanje. Daarom richt Mallorca nu zijn pijlen op oud-speler Ibagaza.
 
De kleine middenvelder speelde eerder al voor de rojillos. In de vijf seizoenen in Mallorca-shirt behaalde Ibagaza de Spaanse beker, de Spaanse supercup en de finale van Uefacup-II. De Argentijn lijkt bovendien uit beeld bij de rojiblancos na de komst van Jurado. Hij hoopt dat de club voor hem een leuke transfer versierd, liefst naar Mallorca waar hij zijn beste periode als voetballer doormaakte.
 
Het enige probleem voor Mallorca is wel het hoge salaris van Ibagaza. De club wil de helft van het salaris op zich nemen, maar de colchoneros willen dat Mallorca zijn volledig loon betaalt.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties