Villarreal wil zich ontdoen van Sorin

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Villarreal wil zich ontdoen van Sorin
Foto: © SC

De Argentijn Juan Pablo Sorin past niet meer in het plaatje van FC Villarreal. De international moet vertrekken bij de Spaanse club. Dat de kapitein van de Argentijnse nationale ploeg op het afgelopen WK al zijn laatste wedstrijd voor Villarreal had gespeeld, was al langer duidelijk. Bolton Wanderers wilde wel voldoen aan de vraagprijs van de Spanjaarden, maar de persoonlijke eisen van Sorin kon het niet inwilligen.

De oplossing die zich nu lijkt aan te reiken, komt uit Franse hoek. Het ambitieuze Girondins Bordeaux dat volgend seizoen in de Champions League speelt, zou de verdediger willen inlijven. Voor Sorin zou dat een terugkeer naar Frankrijk betekenen, want eerder verdedigde hij al de kleuren van Paris Saint-Germain.

Villarreal-coach Manuel Pellegrini zal volgend seizoen wel zeker een beroep kunnen doen op de Spaanse international Marcos Senna. Lange tijd zag het er naar uit dat de verdedigende middenvelder naar Manchester United zou trekken, maar uiteindelijk ging dat sprookje niet door. Beide clubs konden geen akkoord bereiken over een afkoopsom zodat dit hoofdstuk is afgesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties